Qui som?

Beauty Image neix a Barcelona en els anys 80 representant una marca capdavantera i innovadora en ceres depilatorias i els seus accessoris.Actualment, Beauty Image s’exporta en més de 70 països i està present en els 5 continents, això ens porta a entendre les diferents cultures i així mateix poder satisfer els requeriments dels nostres clients.

Les formulacions Beauty Image des de les més bàsiques a les més sofisticades, garanteixen màxima seguretat a les seves usuàries així com la fidelització dels seus clients.

La nostra filosofia és poder garantir l’èxit dels nostres clients, podent-los oferir un negoci estable en qualitat de producte i servei, que garanteixi la fidelització dels seus clients a llarg termini. Ens esforcem per poder idear productes que proporcionin un benefici per a la pell aportant-li el màxim confort, garantint un servei confortable i al seu torn plaent, fent de la depilació un ritual de bellesa. Podem confirmar que Beauty Image, està present en els salons de bellesa més exigents de tot el món.

Els productes Beauty Image es fabriquen en Cemsa, Barcelona, seguint estrictes normatives Europees de qualitat com la ISO 9001 i la ISO 22716. Les instal·lacions de Cemsa estan dotades de la més alta tecnologia en processos de fabricació i laboratori, la qual cosa permet el desenvolupament de tots els seus productes garantint un producte final de qualitat.

Ens enorgulleix enormement que els nostres clients confiïn amb nosaltres i segueixin fent-ho durant molts anys.

Confia en BEAUTY IMAGE, la teva pell, en bones mans.